Puig-reig

El FS Puig-reig torna al camí de la victòria i segueix a dalt (6-3)

El FS Puig-reig torna al camí de la victòria i segueix a dalt (6-3)

El Futbol Sala Puig-reig recupera el camí de la victòria. Triomf important del conjunt del Berguedà a casa contra el Matadepera. Els purreigtencs venien en mala dinàmica, després d’haver perdut a la pista del Prats i empatat a casa contra el cuer, l’Oló. Calia una victòria per seguir enganxats a les places d’ascens i així va ser.

Tres gols a la primera meitat van encarrilar el partit. El primer, ben aviat, d’Òscar Noguera; i el segon, pràcticament en la jugada posterior, de David Molina. A les acaballes del primer temps, Samuel Arias va arrodonir un gran inici.

A la represa, els visitants van gaudir dels seus millors moments, coincidint amb un tram espès del Puig-reig. En poc més de cinc minuts, van empatar el partit. Al 27 van fer el 3 a 1 i al 33 l’empat ja brillava al lluminós. Però a les acaballes els locals van fer valdre la seva superioritat i van tornar a posar terra pel mig amb tres gols més, obra de Carlos Roig (2) i David Molina, que també culminava el seu doblet particular. Més info

Amb aquesta victòria, el FS Puig-reig és tercer, amb 13 punts, i té el segon lloc a només dos. El líder, en canvi, el Prats de Lluçanès, ho ha guanyat tot i és a cinc punts dels berguedans. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana el Puig-reig juga a la pista del Vacarisses, un equip de la part mitja-baixa de la taula, que ve de perdre a la pista del líder i que encadena tres jornades sense guanyar. +PROPERA JORNADA

Futbol sala futsal Matadepera Puig-reig Segona Divisió set12

Comentaris