Casserres Femení

Tercera victòria consecutiva del Molles Malé Casserres (5-7)

Tercera victòria consecutiva del Molles Malé Casserres (5-7)

Three in a row. El Molles Malé Casserres ha alçat definitivament el vol. El sènior femení del club encadena tres jornades guanyant i aquesta setmana ha vençut a la pista del Solsona. Les casserrenques hi van fer un partit ple d’alts i baixos on podrien haver guanyat més còmodament si no fos per errors puntuals que van mantenir viu el rival.

El Solsona es va avançar en el marcador amb dues dianes en els primers minuts. Malgrat tot, la resposta casserrenca va ser immediata i Jeni Serralvo i Cristina Borrego van empatar el partit. Poc després, el Solsona va reaccionar i va fer el tercer. I a partir d’aquí, el Casserres va capgirar el marcador i ja no deixaria d’anar per davant en cap moment. Només els errors puntuals van mantenir distàncies ajustades al marcador. Al final, 5 a 7 i tres punts més patits del compte. Més info

Amb aquest triomf, les casserrenques sumen 9 punts i són vuitenes en una classificació extremadament igualada. Entre el 9è i el 4t classificat només hi ha tres punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana, partit clau per començar a saber en quina zona es mourà el Casserres aquesta temporada. Les noies de Xavier Parcerissa reben la vista de l’Olesa, que és precisament el quart classificat i suma 12 punts. +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol Sala Femení futsal futsalfem Primera Divisió set12

Comentaris