Atletisme

El berguedà Xavi Tomasa arriba sisè a la prestigiosa Behobia – San Sebastián

El berguedà Xavi Tomasa arriba sisè a la prestigiosa Behobia – San Sebastián

El berguedà Xavi Tomasa segueix fent gala del seu gran estat de forma. Aquest diumenge ha sumat una nova fita al palmarès, acabant sisè en la prestigiosa Behobia – San Sebastián, amb un temps d’01:05:35. Tot i arribar agafat de la mà amb el setè classificat, el terrassenc Juan Miguel Moreno, Tomasa ha travessat la meta pocs centímetres per davant.

Tomasa, que s’ha estrenat com a pare en les darreres setmanes, ha explicat a les xarxes socials la seva felicitat i ha titllat l’experiència d'”impressionant”. “Arribava amb la idea de lluitar per un bon temps i, per què no, una bona posició, i tots els meus somnis s’han vist superats per la realitat”, ha assegurat.

El guanyador de la prova ha sigut el terrassenc Jaume Leiva, amb un temps de 1:00:20, seguit d’Iraitz Arrospide amb 01:01:45 i Ivan Fernández amb 01:01:54. En categoria femenina, l’atleta més ràpida ha sigut Aroa Merino amb 01:09:41, seguida de Diana Martín amb 01:10:37 i Alícia Pérez amb 01:14:14.

behobia behobia san sebastian san sebastian Xavi Tomasa

Comentaris