Futbol, CE Berga

El Berga ensopega amb el Caldes i suma la primera derrota (0-1)

El Berga ensopega amb el Caldes i suma la primera derrota (0-1)
Joan Noguera es lamenta d'una ocasió perduda, en un partit de la temporada passada. ALEIX CAMPRUBÍ

Han fet falta 11 jornades perquè el Berga perdés un partit. Ha sigut per sorpresa, contra un rival – a priori – assequible, el Caldes, que ha complicat que el conjunt berguedà crees oportunitats, en un partit travat i amb poca història – i amb força polèmica a la segona meitat – que ha acabat 0 a 1.

L’inici ha sigut força igualat, sense un dominador clar ni oportunitats de gol per cap dels dos conjunts, però amb el pas dels minuts han arribat algunes ocasions. Primer ha sigut el Caldes que ha pogut fer una passada de la mort molt perillosa, que el Berga ha refusat, i poc després Joan Noguera ha aconseguit un gol que ha sigut anul·lat per un fora de joc dubtós. En la jugada invalidada, el porter visitant ha caigut sobre el turmell que ‘Nugui’ tenia tocat des de fa un grapat de jornades, i ha hagut de ser substituït per Joanet.

A l’inici de la segona meitat, en una pilota penjada, l’àrbitre ha xiulat penal d’Agustí Casanoves per una agafada que semblava més aviat fora de l’àrea, i que ha transformat Albert Camí pels visitants (51′). El partit ha seguit travat com a la primera meitat, accentuat per un Caldes perdent temps, i amb el Berga capficat amb els àrbitres, el que ha comportat les expulsions de l’avui porter suplent Sergi Porcel i del delegat Jordi Jiménez. Els blanc i vermells han tingut un parell d’ocasions a pilota aturada, mentre el conjunt visitant també ha obligat a Dani Peralta a estirar-se dues vegades al final.

El 0 a 1 trenca la ratxa de 10 jornades sense perdre (8 victòries i 2 empats), però manté als berguedans a la primera posició i, amb 26 punts, a 4 del segon, el Joanenc, que també ha perdut aquesta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip buscarà mantenir la distància en la visita al Cardedeu, que és vuitè amb 17 punts. +PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set11

Comentaris