Futbol, CE Berga

El Berga és més líder gràcies a una seriosa i patida victòria (1-2)

El Berga és més líder gràcies a una seriosa i patida victòria (1-2)
Moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

Patint però guanyant, així és com ha acabat la jornada del CE Berga. La victòria per 1 a 2 al camp del Castellar serveix als berguedans per ser més líders a segona catalana, avantatjant ara amb 4 punts al segon classificat, el Joanenc, gràcies – alhora – a la derrota del Parets.

L’equip ha sortit concentrat i anant a buscar el partit, apretant a l’inici i generant alguna ocasió, per bé que el Castellar també n’ha tingut. Els berguedans han aconseguit el primer gol a través d’una falta servida ràpida i una passada cap al punt de penal, des d’on ha transformat Marc Sala (17′). Poc després, els blanc i vermells haurien pogut fer més gran la diferència, però l’àrbitre no ha assenyalat un penal aparentment clar per unes mans a l’interior de l’àrea, posteriors a una rematada de Joanet des del segon pal. A la mitja hora de joc, una pilota llarga ha botat a l’esquena de la defensa, que no s’ha entès amb el porter i ha facilitat la rematada de Gregorio Carreras a porteria buida per fer l’1 a 1 (33′).

A la represa, els visitants han volgut recuperar el ritme, i han aconseguit avançar-se de nou gràcies a un penal transformat per Joan Noguera (66′), que el mateix davanter havia forçat després d’una internada des de la banda i un retall. En els darrers compassos, el Castellar ha anat a buscar l’empat a través del joc directe i ha tingut diverses ocasions, fins i tot una de doble que ha obligat al porter Sergi Porcel a fer aturades de mèrit. Amb els locals endavant, el Berga ha buscat l’1 a 3 amb alguna contra però no ha estat encertat en les darreres passades, però el resultat no s’ha mogut de l’1 a 2.

Els tres punts mantenen al Berga líder amb 26 punts, ara perseguit pel Joanenc a 4, després de la derrota del Parets, que ara és tercer a 5 dels berguedans. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip rebrà al Caldes de Montbui, que és el desè classificat amb 15 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set10

Comentaris