Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga treballa per remuntar però torna a ensopegar (79-71)

El Bàsquet Berga treballa per remuntar però torna a ensopegar (79-71)
Edgar Correia lluita per una pilota, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha encaixat una nova derrota aquest cap de setmana, a casa del Sant Cugat, per 79 a 71. Els berguedans van anar pràcticament tot el partit a remolc, tot i un parell de remuntades, però els locals van acabar sentenciant el partit en els darrers minuts.

Després d’un inici de tempteig, els santcugatencs van agafar el primer avantatge al final del primer quart, situant el 19 a 11. En el segon, el domini es va anar alternant, arribant al descans pràcticament amb la mateixa diferència de punts, 33 a 24. La segona meitat va començar amb un altre intercanvi de cistelles, però a l’equador el Berga va aconseguir retallar certes diferències i arribar-se a posar per davant, amb el 43 a 44, per arribar als darrers 10 minuts amb el 53 a 50. L’inici del darrer temps va servir als locals per posar terra pel mig i agafar 12 punts de marge, 67 a 55. El Berga no es va rendir i va seguir treballant, acostant-se a 2 punts, però en els darrers minuts el Sant Cugat va recuperar cert marge per acabar guanyant 79 a 71.

La derrota situa a l’equip a la desena plaça, amb un balanç d’1 a 2. La setmana vinent rebrà al Matadepera Taronja, que és tercer amb 3 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set8

Comentaris