Casserres Femení

Bon partit, mal resultat (2-4)

Bon partit, mal resultat (2-4)

El primer equip femení del FS Casserres no aixeca cap. Les jugadores dirigides per Xavier Parcerissa van fer un bon partit a casa contra el CET però van acabar cedint tres punts més i segueixen sense sumar després de tres jornades disputades.

El partit va començar d’allò més bé per a les locals: al minut 6, Jeni Serralvo va obrir el marcador. La gironellenca, per cert, va anotar el seu 125è gol en cinc temporades al club. Les visitants, però, van empatar immediatament després i es van posar per davant al minut 25. El Casserres va reaccionar poc després amb el 2 a 2 de Cristina Borrego i va tenir ocasions clares per posar-se novament per davant. Però de tenir el 3 a 2 a tocar es va passar al 2 a 3, i això giraria per complet el guió del partit. En pocs minuts, el CET va ser capaç de fer el 4 i les noies de Casserres van quedar sentenciades. Més info

Amb aquesta derrota, el Casserres segueix a la part baixa de la classificació. A aquestes alçades és un dels 4 equips que encara no ha puntuat i és penúltim, amb un balanç de cinc gols marcats i quinze, d’encaixats. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana, desplaçament ideal per estrenar el caseller de punts. El Casserres visita la pista del BarnaSants, que tampoc s’ha estrenat encara. +PROPERA JORNADA

Casserres CET Futbol sala set8

Comentaris