Motor

Grau Franch aconsegueix la primera victòria de la temporada amb una actuació impecable a Piera

Grau Franch aconsegueix la primera victòria de la temporada amb una actuació impecable a Piera

Grau Franch ha guanyat amb autoritat el Trial de Nens de Piera. El pilot gironellenc, de només 5 anys, s’ha imposat al gran dominador de la categoria, Aleix De La Fuente, que ha estat segon i s’ha proclamat campió de la Copa Catalana de forma matemàtica. Franch, però, ha tancat la temporada de manera immillorable, amb un trial impecable on no ha comès ni un sol error.

En total, una quarantena de joves han participat al Trial de Piera, la darrera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens. A banda del campionat de De la Fuente, l’andorrà Gaudí Vall ha segellat el títol de campió de Catalunya en nivell Vermell Promo mentre que Nil Riera s’ha proclamat campió català en categoria Blau Base Benzina.

La darrera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens serà el Trial del Cent Peus, a Sant Fost de Campsentelles, al Vallès Oriental.

WhatsApp Image 2018-10-15 at 22.41.55

WhatsApp Image 2018-10-15 at 22.41.52

Copa Catalana de Trial de Nens Grau Franch Piera Trial

Comentaris