Bàsquet, Bàsquet Berga

Primera derrota del Bàsquet Berga en el debut a casa (57-69)

Primera derrota del Bàsquet Berga en el debut a casa (57-69)
Oriol Tintó penetra a cistella, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga ha encaixat la primera derrota d’una temporada incerta. L’equip va debutar a casa contra el Sant Fruitós, va aguantar a empentes i rodolons fins al descans, però a la represa els visitants van sentenciar un partit que va acabar 69 a 57.

El Sant Fruitós ja va escenificar les diferències en el primer temps, agafant diferències d’uns 10 punts, que el Berga va retallar al final, 13 a 16. Els visitants van recuperar el marge a l’inici del segon, i el van mantenir fins al descans, 24 a 34. Però va ser realment l’inici de la segona meitat el que va sentenciar als berguedans, encaixant una diferència a l’inici d’uns 20 punts, amb els que es va arribar al darrer temps, 33 a 53. El Berga va escurçar diferències, acostant-se a 11, a l’inici del darrer quart, però després de diversos parcials positius a banda i banda, el partit va acabar amb el 69 a 57.

El balanç d’una victòria per una derrota deixa a l’equip desè, amb 3 punts. Els de negre preparen ara la visita al camp de l’UE Sant Cugat Vermell, que és cinquè amb 2 victòries i 1 derrota. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set7

Comentaris