Puig-reig

Inici fulgurant de temporada del FS Puig-reig, que ja és líder de Segona Catalana (2-6)

Inici fulgurant de temporada del FS Puig-reig, que ja és líder de Segona Catalana (2-6)

15 gols marcats i només 3 d’encaixats. Grans números del FS Puig-reig en el seu retorn a Segona Catalana, després de l’ascens de la temporada passada. Els del Baix Berguedà han golejat el Castellbell B (9-1) i el Gsport (2-6) en els dos primers partits de lliga i ja són líders.

Aquesta setmana el rival, el Gsport, només es va imposar en els primers compassos de partit. Els gironins van avançar-se ben aviat, però el Puig-reig va capgirar el marcador abans del descans. A la represa, els berguedans van començar molt forts i van fer pujar l’1 a 4 en el marcador en pocs minuts. Els locals van retallar distàncies però el líder va dictar sentència a les acaballes amb dos gols més. Més info

Amb els sis gols a Girona, el Puig-reig segueix com a líder gràcies al balanç golejador. El 9 a 1 de la primera jornada encara pesa molt i permet seguir encapçalant la categoria. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve, el Puig-reig rep la visita del Castellnou, que va començar la temporada guanyant a Oló però que aquest cap de setmana ha perdut a casa contra el Prats de Lluçanès. Els pradencs, precisament, seran els següents rivals dels del Berguedà, en la primera gran prova de foc de la temporada. +PROPERA JORNADA

Castellbisbal Castellnou FS Puig-reig Futbol sala Gsport líder Prats de Lluçanès Puig-reig Segona Catalana set7

Comentaris