Montmajor Femení

El femení del Montmajor comença la lliga amb aspectes a millorar (0-4)

El femení del Montmajor comença la lliga amb aspectes a millorar (0-4)

Mal inici de lliga del femení del Montmajor. L’equip, dirigit per Hector Esgueva, ha fet una bona pretemporada però no ha aconseguit traduir-ho amb una bona estrena en el campionat inicial i ha caigut golejat a casa contra el Sabadell Nord. Les vallesanes van aprofitar una primera part molt fluixa del Montmajor per anar-se’n al descans amb 0 a 2 en el marcador. A la represa, les locals van millorar però el Sabadell Nord va poder ampliar l’avantatge amb dos gols més per establir el definitiu 0 a 4. Més info

La derrota situa el Montmajor a l’avant-penúltima posició de la taula, amb cap punt. La competició va començar fa dues setmanes però el primer partit de lliga del Montmajor era a Bellpuig i els locals van demanar l’aplaçament per manca d’efectius. Per tant, la majoria dels equips han disputat dos partits, però les montmajonenques només un. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent, primer partit de les del Berguedà fora de casa. Jugaran al camp de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia, que només ha disputat un partit però l’ha guanyat: 0 a 2, al camp de l’Òdena. +PROPERA JORNADA

 

Futbol futbol femení Montmajor Sabadell Nord set7

Comentaris