Alt Berguedà

Victòria que convida a somiar (2-1)

L’Alt Berguedà ha aconseguit la seva quarta victòria consecutiva, en un inici de campionat espectacular, davant el Navarcles, un rival directe, per 2 gols a 1. A la primera part, els de Xavi Ribera van obrir el marcador amb un cop de cap de Gerard Puig a la sortida d’un córner. Uns minuts més endavant, un altra rematada de cap de Gerard en una falta lateral posava el 2 a 0 merescut pels locals. Abans del descans, el Navarcles va reduir diferències amb un bon xut des de molt lluny que, abans d’entrar, toca en un defensa i descol·loca el porter. A la represa, l’equip local va saber aguantar el marcador i va tenir oportunitats per incrementar-lo. Al final, però, 2 a 1 i els tres punts que es queden a Guardiola. Més info

Amb aquest triomf, l’Alt Berguedà suma 12 punts a la taula classificatòria i ja és segon. El Navarcles, el rival d’aquesta setmana, ja és a tres punts dels berguedans, a la cinquena posició. A més, els de Xavi Ribera s’han beneficiat de la victòria del Berga B al camp de l’Avinyó, ja que també avancen els bagencs a la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’Alt Berguedà visita el camp del cuer, el Sant Llorenç de Morunys, mentre que el Navarcles rebrà la visita del Casserres, que és novè. +PROPERA JORNADA