Futbol, CE Berga

El Berga impedeix la sorpresa (5-1)

El Berga impedeix la sorpresa (5-1)
Moment previ a l'inici del partit. CE BERGA

Faltaven 15 minuts per acabar el partit i el Roda de Ter, un equip de la part baixa, estava a un gol de rascar un empat al camp del Berga, líder en solitari. Però els locals no es van conformar, van buscar la sentència, la van aconseguir i van acabar golejant per 5 gols a 1, en un partit on van ser totals dominadors.

I això que el partit no podia començar millor, amb una diana de Sergi Ruiz pocs segons després de l’inici de partit (1′). La diferència es va augmentar aviat, a través d’un gol de Gerard Martínez (18′), que posava tranquil·litat i augurava un partit plàcid. Lluny d’això, a l’inici de la segona meitat el Roda de Ter s’acostava al marcador, gràcies a Soufyane Mimouni (50′). Per bé que els blanc i vermells van ser els grans dominadors durant tot el partit, va ser fins al darrer quart d’hora quan el Berga va aconseguir els gols de la sentència, que van ser obra de Marc Segla (76′), Carles Blanch (78′) i Agus Casanovas (83′).

La victòria manté el Berga al capdamunt de la taula, amb 19 punts de 21 disputats, seguit del Parets, amb 17. Tota la classificació, AQUÍ.

La setmana vinent, els de Joan Prat visiten el camp del Sabadell B, que és el setè classificat, amb 11 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set7

Comentaris


meet local singles sexy date borderline personality disorder dating site