Atletisme

Doblet de Xavi Tomasa aquest cap de setmana

Doblet de Xavi Tomasa aquest cap de setmana
Tomasa a l'arribada de la cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor. CARLOS SAN PEDRO

El berguedà Xavi Tomasa segueix en un nivell de forma esplèndid. Aquest cap de setmana no en va tenir prou amb una victòria, i va aconseguir el doblet amb les curses de la Penya Blaugrana de Santpedor i a la 10 km Mercabarna.

Dissabte va ser el més ràpid dels gairebé 250 participants de la cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor, una cursa que estrenava un circuit “amb bastant desnivell i sense asfalt”, segons va dir Tomasa al seu compte de Facebook. Però no en va tenir prou i diumenge es va presentar als 10 km de la cursa de Mercabarna, i va guanyar. El berguedà va acabar amb un temps de 32:30, seguit de Juan Manuel Álvarez, amb 32:40, i Albert Caballero, ja a 34:29.

tomassamercabarna

Xavi Tomasa

Comentaris