Futbol, CE Berga

El Berga ja és líder en solitari després de guanyar a domicili (0-3)

El Berga ja és líder en solitari després de guanyar a domicili (0-3)
Moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

16 punts de 18 possibles són suficients perquè el CE Berga ja sigui el líder en solitari del grup 4 de segona catalana, gràcies a la derrota del Joanenc i a la victòria dels berguedans aquesta setmana. El conjunt blanc-i-vermell es va imposar a domicili al Matadepera, per 0 gols a 3.

La primera meitat va ser igualada quant a ocasions, tot i que no se’n va generar cap de realment clara. Poc després de l’inici de la primera meitat, Sergi Suarez Sua (56′) va realitzar una gran jugada que va donar el primer avantatge als de Joan Prat, mentre que més tard Agus Casanovas (72′) va materialitzar una bona passada de Sergi Ruiz, per ampliar la diferència. Ja amb el partit pràcticament enllestit, Eduard Vila (89′) va posar el definitiu 0 a 3.

D’aquesta manera, els berguedans són els líders del seu grup de segona catalana, amb 16 punts (5 victòries i 1 empat), perseguits pel Parets, amb 14. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip rebrà al Roda de Ter que, a l’espera d’aquesta jornada, és 16è amb 3 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set6

Comentaris