Futbol, UE Avià B

L’Avià B deixa escapar la primera victòria (2-2)

L’Avià B deixa escapar la primera victòria (2-2)
Marc Busquets al terra del camp de la Balconada, en el partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

Pocs minuts li van fer falta al Navàs B per remuntar i acabar empatant l’enfrontament contra l’Avià B. Els berguedans guanyaven 0 a 2 a falta d’un quart d’hora pel final, però els locals van capgirar la truita per evitar l’anhelada primera victòria avianesa.

L’equip va començar amb bon peu, amb el gol inicial d’Arnau Pons (15′). A l’inici de la segona meitat, la diana d’Ivan Lianes (46′) no feia més que acostar els primers tres punts a l’equip. Al tram final, però, el Navàs va aconseguir igualar el marcador amb un penal transformat per Adrià Garcia (79′) i l’empat d’Arnau Deig (86′), que posava el 2 a 2 final.

És el segon empat de l’Avià B, per una derrota, el que situa a l’equip dotzè, amb 2 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip buscarà tindrà l’ocasió d’aconseguir els primers tres punts la setmana vinent en la complicada visita de l’Avinyó, que és segon invicte, colíder amb el Berga B. + PROPERA JORNADA.

avià b Quarta Catalana set5

Comentaris