Alt Berguedà

Victòria in extremis de l’Alt Berguedà en el derbi contra el Casserres (3-2)

Victòria de l’Alt Berguedà, la segona consecutiva com a local, davant el Casserres per 3 gols a 2. Els de Xavi Ribera van començar posant-se per davant amb un gol de cap a la sortida de còrner de Gerard Puig. No va ser fins a l’últim minut de la primera part, en una falta lateral, quan el Casserres mitjançant Marc Pi realitzava l’empat.

A la represa, els locals es veien superats de nou per un cop de cap de Marc Pi a la sortida d’un córner que posava el 1 a 2 al marcador. Al cap de tres minuts, els locals empataven amb un gol d’Oriol Cornelio. I a l’últim minut, una bona jugada per la banda esquerra permetia remuntar a l’Alt Berguedà, amb un gol, in extremis, de Carlos Ortiz, posant així un merescut 3 a 2 pels locals. Més info

A la taula classificatòria l’Alt Berguedà suma sis punts i es troba en cinquena posició mentre que el Casserres té quatre punts i ocupa la setena posició. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’Alt Berguedà jugarà a domicili, al camp del Montmajor, que és tercer. I per altra banda, el Casserres rebrà al Vilomara que es troba en la penúltima posició. +PROPERA JORNADA