CE Olvan, Montmajor FC

El Montmajor s’endú els tres punts d’Olvan amb un solitari gol de Munta (0-1)

El Montmajor s’endú els tres punts d’Olvan amb un solitari gol de Munta (0-1)

El Montmajor ja és tercer en solitari després d’imposar-se a l’Olvan en el primer dels tres derbis comarcals que afronta aquest octubre. Els de Jordi Casas en van tenir prou amb un solitari gol de Jordi Montañà per endur-se els tres punts i confirmar el bon inici de campionat. Tots dos equips es coneixen molt bé i van protagonitzar un partit molt físic i intens, amb poques ocasions en totes dues porteries. En aquest escenari, el gol inicial de ‘Munta’ va ser suficient per decantar la balança cap al bàndol visitant. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor es posa tercer en solitari amb 7 punts, a només dos punts dels líders, el Berga i l’Avinyó, que de moment compten els seus partits per victòries. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Montmajor rep la visita de l’Alt Berguedà en un duel de la part alta de la classificació que promet emocions fortes. L’Olvan, per la seva banda, jugarà al camp del Navarcles, un equip que ve d’endossar-li 10 gols al Valls de Torroella. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana set5

Comentaris