Muntanya

Clàudia Sabata, subcampiona de la Nit Pirineu 2018

Clàudia Sabata, subcampiona de la Nit Pirineu 2018

Clàudia Sabata ha tornat a pujar al podi de la Nit Pirineu. La berguedana ha creuat la línia d’arribada en segona posició per darrere de Gisela Carrión. El guanyador de la prova ha estat Sergi Brau, que s’ha imposat a Nico Molina i Fernando López de Sagredo en un final més que renyit. El primer berguedà ha estat Ot Ferrer, vuitè.

Clàudia Sabata era la gran esperança en clau berguedana i no ha decebut. L’any passat es va endur la prova i aquest any era una de les favorites, però els problemes físics dels últims dies feien que no arribés en el seu millor moment. A la muntanya, però, Sabata ha respòs i torna pujar al podi d’una de les curses verticals més exigents del país. El podi femení l’ha completat Claire Green.

En clau berguedana, a banda de Clàudia Sabata i Ot Ferrer, bona actuació d’Àngel Nevado, que ha estat dotzè, i del gironellenc Josep Rovira, que ha creuat la línia d’arribada en 20a posició.

 

Angel Nevado clàudia sabata Josep Rovira Nit Pirineu Ot Ferrer

Comentaris