Muntanya

Ivan Camps no correrà l’Ultra Pirineu per una lesió

Ivan Camps no correrà l’Ultra Pirineu per una lesió
Ivan Camps al seu pas per Niu d'Àliga, en l'edició de 2017. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de meditar-ho i valorar-ho amb molt deteniment, Ivan Camps ha decidit no participar en l’Ultra Pirineu 2018. Una bursitis al genoll esquerre ha empès al berguedà a no córrer el gran risc que suposava estar a la prova de casa, i ara treballa acabar de superar la lesió i recuperar la forma, després de setmanes d’inactivitat. Camps, que va prendre la decisió a mitjans de la setmana passada, és conscient que li queden molts anys de carrera al davant i que “era molt arriscat fer 110 quilòmetres, després d’una lesió així i tant temps sense córrer”, assegura.

El corredor va fer pública la decisió diumenge al vespre al seu compte d’Instagram, reconeixent que està passant per uns “dies durs i de tristesa”, per no poder participar de la cursa que més li ha donat: “Una de les que més m’ha fet gaudir i sempre envoltat d’una gent magnífica des del primer quilòmetre”, apunta. El berguedà també aprofita per desitjar sort als corredors de l’edició d’enguany, agrair els ànims rebuts i advertir que, “per poc que pugui”, estarà present en l’edició de 2019.

Clàudia Sabata, favorita a la Nit Pirineu

Sense Camps, la gran esperança berguedana de cara a la gran prova de la comarca és Clàudia Sabata. Segons ha pogut saber en primícia Entre Rivals, la corredora ha decidit definitivament que participarà en la Nit Pirineu, després provar – aquesta tarda – quin era el seu estat, per bé que en realitat ja tenia clar que hi participaria, perquè arriba amb moltes ganes. Tot i un calendari ajustat, amb la copa del món de Limone a l’horitzó, Sabata no ha volgut perdre’s l’oportunitat de tornar a lluitar per revalidar la victòria a casa.

clàudia sabata Ivan Camps Ultra Pirineu

Comentaris