CF Sant Salvador de Cercs

Golejada del Sant Salvador de Cercs en el primer partit oficial a casa (5-2)

Golejada del Sant Salvador de Cercs en el primer partit oficial a casa (5-2)
Miquel Artigas, decisiu, va fer el cinquè gol. INSTAGRAM

Sobre el paper, el Navàs B era favorit: venia de golejar el Sant Llorenç de Morunys en la primera jornada. Però l’important és el que passa sobre el camp, i allà el Sant Salvador de Cercs va estar més encertat. Els cercorins es van imposar als bagencs per un clar 5 a 2 i estrenen el seu caseller de punts. Els locals van fer dos gols en els tres primers minuts de partit i van fer el tercer abans d’arribar a la mitja hora de joc. A l’inici de la represa van deixar el partit vist per sentència amb el 4 a 0, però els navassencs van despertat i van retallar distàncies amb dos gols en deu minuts. A les acaballes, Miquel Artigas va fer el definitiu 5 a 2. Més info

Els gols

1-0. Gerard Camps (1′)

2-0. Gerard Camps (3′)

3-0. Francesc Pérez (23′)

4-0. Edgard Macarrilla (46)

4-1. Arnau (57′)

4-2. Adrià Garcia (69′)

5-2. Miquel Artigas (89′)

Amb aquesta victòria, els cercorins obliden la derrota de la primera jornada al camp del Castellnou i s’enfilen fins la desena posició, amb 3 punts. La classificació sencera, AQUÍ

La setmana que ve el Sant Salvador visita un dels camps més complicats de la categoria: el de l’Avinyó. El rival és ara tercer, empatat a punts amb Berga B i Castellnou al capdavant de la classificació, ja que encara no ha cedit cap punt. +PROPERA JORNADA

Futbol Navàs B Quarta Catalana set4

Comentaris