Futbol, Casserres CF, CE Olvan

El derbi entre Casserres i Olvan acaba amb empat a res (0-0)

El derbi entre Casserres i Olvan acaba amb empat a res (0-0)
Un moment del partit entre els dos conjunts berguedans. GUILLEM BANCELL

El derbi berguedà de la jornada a quarta catalana entre el Casserres i l’Olvan va acabar amb empat a zero. Els dos equips es van repartir els punts de forma força justa, ja que els dos conjunts van genera ocasions – tot i que comptades – per marcar i la balança es podria haver decantat cap a qualsevol banda. De fet, l’equip local va arribar a perdonar un gol, errant un penal.

Els gols

Sense gols.

Després de començar la lliga amb victòria, amb el repartiment de punts els dos conjunts baixen a la quarta plaça, el Casserres, i a la sisena, l’Olvan, ambdós amb 4 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els dos conjunts tornaran a disputar un derbi. Mentre l’Olvan rebrà el Montmajor, cinquè amb 4 punts, el Casserres visitarà l’Alt Berguedà, que és setè amb 3+PROPERA JORNADA.

Casserres Olvan Quarta Catalana set4

Comentaris