Montmajor FC

Un punt fora de casa per començar la temporada (1-1)

Un punt fora de casa per començar la temporada (1-1)
El Montmajor, celebrant el gol al barri del Xup.

El Montmajor ha esgarrapat un empat del municipal Pare Ignasi Puig en el primer partit oficial de la temporada. Els de Jordi Casas han empatat a un contra el Sant Pau de Manresa, tot i ser dominadors de bona part del partit. Els locals s’han avançat al 60 amb un gol de Guillem Galan, però Albert Pont ha empatat pel Montmajor un quart d’hora més tard. Més info

Els gols

1-0. Guillem Galan (60′)

1-1. Albert Pont (75′)

Amb aquest resultat, el Montmajor ocupa una circumstancial vuitena posició, amb un punt. Per davant té els equips que aquesta setmana han guanyat i per darrere, els que han perdut. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els del Baix Berguedà debuten com a locals contra el cuer de la categoria, el Valls de Torroella, que aquesta jornada ha caigut golejat a casa contra el Casserres (1-6). + PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana Sant Pau de Manresa set3 Xup

Comentaris