UE Avià

L’Avià es posa a to (2-0)

L’Avià es posa a to (2-0)
Instant del partit d'aquesta tarda. UE AVIÀ

Primera victòria de la temporada de la Unió Esportiva Avià. Han calgut tres jornades per sumar els primers tres punts del curs i un sever correctiu a Cardona, però l’Avià comença a treure resultats. Aquest dissabte s’ha imposat al Fruitosenc a casa, amb un gol de Jordi Colillas a l’inici del partit i un altre de Sergi Vilalta a les acaballes. Els avianesos han millorat en defensa i han estat letals en atac per aconseguir una victòria merescuda.

Els gols

1-0. Jordi Colillas (16′)

2-0. Sergi Vilalta (75′)

A l’espera que es disputi la resta de la tercera jornada, els avianesos pugen fins la tretzena posició i sumen 3 punts. La classificació senceraAQUÍ.

La setmana que ve l’Avià jugarà al camp del Navàs+PROPERA JORNADA

Fruitosenc Futbol set3 Tercera Catalana

Comentaris