CE Berga

Victòria de prestigi per seguir al capdavant (3-1)

Victòria de prestigi per seguir al capdavant (3-1)
Sergi Suarez 'Sua', decisiu en el segon partit de lliga. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

El Club Esportiu Berga està disposat a ser un dels equips capdavanters del grup 4 de Segona Catalana aquesta temporada. El conjunt dirigit per Joan Prat ha sumat la segona victòria del curs, a casa contra el Vic Riuprimer (3-1). Després d’una primera meitat sense gols, Noguera i Marc Sala van obrir la llauna per enfilar el camí cap al 6 de 6. Sergi Puig va retallar distàncies a 15 minuts pel final, però ‘Sua’ va sentenciar a les acaballes. Més info

Els gols

1-0. Joan Noguera (51′)

2-0. Marc Sala (69′)

2-1. Sergi Puig (75′)

3-1. Sergi Suarez Palà (86′)

Amb aquest resultat, els berguedans ja són tercers, empatats a 6 punts amb Les Franqueses i Caldes de Montbui, els dos primers classificats. Els de Prat han deixat enrere el rival d’aquest cap de setmana, el Vic Riuprimer, que havia començat la temporada guanyant al Castellar. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve el Berga torna a jugar a casa. En aquesta ocasió, rebrà la visita del Can Parellada, que no ha començat massa bé la lliga: només ha sumat un dels 6 punts disputats. +PROPERA JORNADA

Futbol Joan Noguera Joan Prat Marc Sala Segona Catalana Sergi Suarez set2 Vic Riuprimer

Comentaris