C AT Gironella

El Gironella guanya patint més del compte (4-3)

El Gironella guanya patint més del compte (4-3)
Manel Uribe va fer el gol de la victòria. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

La primera victòria de l’Atlètic Gironella a Tercera Catalana ha arribat en la segona jornada de lliga. Els homes de Xavi Díaz es van imposat al Pare Ignasi Puig en un partit que tenien encarrilat al descans però que se’ls va complicar a la represa. Els gols d’Antonio Castaño, Eric Santmartí i David Safont van remuntar la diana inicial del xup. A la segona, els bagencs van empatar en cinc minuts de desconnexió, però Manel Uribe va fer el gol de la victòria pels del Berguedà a les acaballes. Més info

Els gols

0-1. Youssouph Gassama (5′)

1-1. Antonio Castaño (19′)

2-1. Eric Santmartí (34′)

3-1. David Safont (44′)

3-2. David Escalada (66′)

3-3. Ismail Rbii (70′)

4-3. Manel Uribe (88′)

Amb el triomf, els homes de Xavi Díaz deixen la part baixa de la classificació i escalen fins l’onzena posició amb 3 punts. La classificació senceraAQUÍ.

La setmana que ve l’Atlètic es desplaça, però no gaire lluny. Primer derbi comarcal de la temporada: Puig-reig-Gironella. Serà diumenge 16, a partir de 2/4 de 5 (16.30h), al municipal de Puig-reig. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Pare Ignasi Puig set2

Comentaris