C AT Gironella

El Gironella torna de Calaf amb les mans buides (2-0)

El Gironella torna de Calaf amb les mans buides (2-0)
Eric Santmartí, un dels principals arguments ofensius del Gironella, un any més. ALEIX CAMPRUBÍ (ARXIU)

L’Atlètic Gironella tampoc ha pogut debutar a Tercera Catalana amb victòria. L’equip dirigit aquest any pel sallentí Xavi Díaz ha perdut al camp del Calaf per 2 a 0. Els locals s’han avançat en els primers compassos de partit i han mantingut la diferència en el marcador fins a la represa. En l’últim terç d’enfrontament i amb els gironellencs bolcats a l’atac, el Calaf ha fet el segon en una ràpida sortida al contracop. Més info

Els gols

0-1. Alfred Martínez (2′)

0-2. Isidre Marsiñach (66′)

Amb aquest resultat, els homes de Xavi Díaz són penúltims, just per darrere del Puig-reig, i mantenen el caseller de punts a 0. Això sí, la posició és absolutament circumstancial, ja que només s’ha disputat una jornada i per tant el líder tot just té tres punts. La classificació senceraAQUÍ.

La setmana que ve l’Atlètic debutarà com a local. Els gironellencs rebran la visita del Pare Ignasi Puig, un habitual de la categoria que ha començat la temporada empatant a dos contra el recent ascendit Castellbell i el Vilar. +PROPERA JORNADA

3cat7 Calaf Futbol Gironella set1 Xavi Díaz

Comentaris