Muntanya

Ivan Camps, setè a la CCC de l’Ultra Trail del Mont Blanc

Ivan Camps, setè a la CCC de l’Ultra Trail del Mont Blanc

El berguedà Ivan Camps ha finalitzat setè a la CCC de l’Ultra Trail del Mont Blanc. Després de la tercera posició l’edició passada a la OCC, el dels Mountain Runners i el BUFF Team feia una aposta més atrevida que ha resultat molt exitosa: entrar dins del TOP10 a la seva estrena.

Camps ha creuat la línia de meta a Chamonix després d’11 hores 28 minuts i 48 segons de cursa. El guanyador ha estat l’anglès Thomas Evans (10:44.32), per davant del xinès Min Qi (10:50.07) i el català Pau Capell (10:52.26).

La CCC s’ha desfet les darreres edicions de l’etiqueta de “germana petita de la UTMB” per esdevenir una cursa única i prestigiosa a escala global. Té un recorregut de 100km amb un desnivell de 6100m positius. A més a més, els corredors també han hagut d’afrontar una meteorologia adversa, amb pluja i baixes temperatures, que està forçant als corredors que enfronten la nit en cursa, a equipar-se amb roba tèrmica.

CCC Chamonix Ivan Camps Ultra Trail Mont Blanc

Comentaris