Orientació

Pol Ràfols i Laura Serra es proclamen vencedors de la quarta Lliga de Microsprints

Pol Ràfols i Laura Serra es proclamen vencedors de la quarta Lliga de Microsprints
Cursa de Guardiola de Berguedà. @Microsprints/COB

La Lliga de Microsprints 2018, organitzada pel Club Orientació Berguedà, ha finalitzat després de set curses entre juliol i agost arreu del berguedà. Una quarta edició de la Lliga marcada per la inestabilitat meteorològica, que ha embromat alguna de les jornades, però que ha fet un pas endavant pel que fa a la promoció de l’esport entre els més joves, gràcies a la novetat introduïda enguany pel que fa a la gratuïtat de les proves pels corredors locals.

Els guanyadors de la Lliga han estat Laura Serra i Pol Ràfols. Serra va sumar un total de 466 punts per davant de Mariona Casas (424) i Marta Palau (340), mentre que Ràfols en va aconseguir 437, triomf amb distància de Biel Ràfols (376) i Arnau Macià (327). Tots els orientadors presents al podi són membres del COB.

Des de l’organització, Pau Llorens s’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament d’aquesta quarta edició. Segons Llorens, un total de 340 persones han participat al llarg de la Lliga que aquest any ha comptat amb menys presència d’orientadors habituals però amb més participació de corredors locals: “en moltes curses hem tingut molts nens que no havien participat en una cursa d’orientació” recalcant que “hem pogut fer més promoció de l’esport, que al final és un dels objectius de la Lliga”.

En aquest sentit, afegeix que “estem contents amb la major implicació dels Ajuntaments, que han fet possible que els corredors locals no haguessin de pagar per la inscripció al seu poble, i això s’ha notat”.

El calendari l’ha definit un total de set proves: L’Espunyola, Sant Jordi de Cercs, Guardiola de Berguedà, Montclar, Avià, Bagà i Casserres. Al llarg d’aquestes, han guanyat de forma puntual Quim Solé, Pol Ràfols Dani Castellà, Aleix Canudas i Biel Ràfols en tres ocasions, així com Mireia Mas, Mariona Casas i Laura Serra en cinc ocasions.

Club Orientació Berguedà cob Laura Serra Lliga Microsprints Microsprints Pau Llorens Pol Ràfols

Comentaris