Motor

Franc Serra i Josep Canudas opten a alçar-se guanyadors del Dirt Track de Campions

Franc Serra i Josep Canudas opten a alçar-se guanyadors del Dirt Track de Campions
@francserrasala via Instagram

La pluja de les darreres jornades no va perdonar la penúltima cursa del Dirt Track de Campions disputada el passat 18 d’agost a Vallcebre. La localitat, immersa en les celebracions de la seva Festa Major, es va bolcar amb la cinquantena de pilots que van participar en la prova, oferint un gran espectacle que es va traduir en podis per dos pilots berguedans.

El gironellenc Franc Serra va aconseguir la tercera millor posició de la categoria Open. El final de cursa va ser d’allò més original, després que una caiguda del berguedà quan restaven dues voltes comportés una bandera vermella i la cursa es reprengués amb cinc voltes més i sortida esglaonada segons la classificació al moment d’aturar-se la cursa. La victòria va ser pel seu company de l’Honda ART, Guillermo Cano, que s’ha posicionat molt bé de cara al campionat, amb un coixí de 18 punts respecte de Serra, el segon classificat a la general.

Josep Canudas recuperava a Vallcebre el liderat del campionat que havia cedit a Josep Vilà la cursa anterior després d’un accident a les ràfegues classificatòries. Canudas va finalitzar segon, per darrere d’Eduard Puigdevall que s’estrenava al capdamunt del podi aquesta temporada. Amb aquest resultat i tan sols set punts de diferència, el guanyador de la categoria es decidirà a la darrera cursa.

Per finalitzar en clau berguedana, a la categoria Hooligan hi van participar Judit Solà, que va aconseguir la setena posició i Gerard Moliné, que va ser el desè classificat. La propera cita, la darrera del campionat, es disputarà el dissabte 1 de setembre al camp de futbol de Sant Bartomeu del Grau.

Dirt Track dels Campions Franc Serra Gerard Moliné Josep Canudas Judit Solà

Comentaris