Atletisme

Or i plata per Xavi Tomasa aquest cap de setmana a Astúries

Or i plata per Xavi Tomasa aquest cap de setmana a Astúries
@xaviertomasa via Instagram

Cap de setmana rodó per Xavi Tomasa. El berguedà ha participat a dues curses populars a Astúries on es va imposar al II Trail de Belmonte i va fer una segona posició al IX Cros Solidari Villa de Figueras, que posen en evidència, una vegada més, el seu gran estat de forma.

Dissabte 18 es va disputar el II Trail de Belmonte, celebrat a la població asturiana de Belmonte de Miranda. El de l’Inverse va ser el primer d’acabar els 19km de recorregut amb 1800m de desnivell amb un temps d’1h 32 minuts i 54 segons, seguit per Martín Álvarez (1h33’11’’) i Pablo Ibáñez (1h34’18’’). La victòria femenina va ser per Míriam García (1h59’41’’) acompanyada al podi per Lucía Ibáñez (2h04’54’’) i Marta Díez (2h06’11’’).

L’endemà mateix, diumenge 19, Tomasa participava, encara amb les cames carregades de la jornada anterior, al IX Cros Solidari Villa de Figueras (Castropol). Els vencedors de la cursa de 7km de recorregut van ser David i Sofía Fernández, amb temps de 21’43’’ i  26’54’’ respectivament. Xavi Tomasa va ser el segon millor classificat entre els nois amb un temps de 22 minuts i 30 segons, per davant de José Manuel González (23’10’’), mentre que María González (27’04’’) i Lorena Terrones (27’23’’) van completar el podi femení. La prova, on també s’hi disputaven curses infantils així com una gran caminada popular, recaptava fons a favor de la Fundació Sandra Ibarra, associació que treballa per finançar la investigació del càncer així com donar suport a les persones que el pateixen. Era el quart any que el berguedà participava de forma consecutiva a la prova, i en totes les ocasions, ha finalitzat dins del podi.

Astúries Xavi Tomasa

Comentaris