Motor

Franc Serra perd el liderat a Salomó per un problema mecànic a la recta final

Franc Serra perd el liderat a Salomó per un problema mecànic a la recta final
@Honda ART

El gironellenc Franc Serra no va poder traduir en podi les bones sensacions de tot el dia a la cinquena cursa del Dirt Track de Campions 2018 a Salomó, el passat dissabte 4. Tampoc va tenir el seu millor dia Josep Canudas, que va quedar fora de la final després de patir un incident a la pista. Els millors resultats en clau berguedana els tornen a protagonitzar els Hooligans.

Després de marcar uns bons temps a les mànigues classificatòries, Franc Serra lluitava amb els seus companys de l’Honda ART per les primeres posicions de la cursa. Però quan restaven poques voltes, el motor de la seva moto es va aturar i per quan va poder tornar-la a posar en marxa ja va ser massa tard. Serra es va haver de conformar amb la 8a plaça de la categoria Open i es veu superat a la classificació per primera vegada des que va començar el campionat, situant-se 10 punts per sota del nou líder, Guillermo Cano.

A la categoria de Quads, Josep Canudas també va marcar el pitjor resultat del curs, quedant descartat abans d’hora, a la semifinal. Canudas va patir un incident amb Eduard Puigdevall que el deixava sense opcions de classificar-se per a la final. El berguedà perd la primera plaça de la classificació, si bé empata en punts amb el nou líder, Josep Vilà.

Millor van anar les coses a la categoria Hooligans, on Gerard Moliné va ser segon, Judit Solà tercera i Raquel Piedra, la quarta. A la categoria Funrace, Josep Piedra va finalitzar a la sisena plaça.

51 pilots van participar en la cursa de Salomó, en un traçat petit que va posar a prova la seva habilitat a l’hora de fer avançaments. La propera cita del campionat tornarà a ser al Berguedà, concretament a Vallcebre el 18 d’agost vinent.

Dirt Track dels Campions Franc Serra Gerard Moliné Josep Canudas Josep Piedra Judit Solà Raquel Piedra

Comentaris