Orientació

Pau Llorens participa per primera vegada al Campionat Mundial d’Orientació a Letònia

Pau Llorens participa per primera vegada al Campionat Mundial d’Orientació a Letònia
IOF/Matias Salonen

El casserrenc Pau Llorens ha participat al Mundial d’Orientació a Peu (WOC) que es disputa del 4 a l’11 d’agost a Letònia com a part de l’equip espanyol d’orientació. Llorens, que participava per primera vegada al campionat, va disputar la cursa de Mitja Distància del passat dimarts 7. El berguedà va finalitzar a la posició 41 dels 76 participants, marcant un temps de 39:54, a +06:55 del guanyador de la categoria, el noruec Eskil Kinneberg.

Des de Casserres, no es van voler perdre l’aventura de l’esportista del COB, i van seguir en directe per streaming la cursa del seu amic, reunits a les piscines del poble.

Bona participació també al Campionat Universitari

Setmanes enrere, el berguedà havia participat en el Campionat del Món Universitari d’Orientació a Peu (WUOC) celebrat del 17 al 21 de juliol a Kuortane (Finlàndia). També com a membre de la selecció espanyola i únic representant català a l’equip, va marcar una 29a posició a la cursa de Llarga Distància; la 7a dels Relleus Mixtes; i la 13a dels Relleus Masculins.

Club Orientació Berguedà orientació Pau Llorens

Comentaris