Natació

Ariadna Arisó posa punt final a la seva carrera de sincronitzada

Ariadna Arisó posa punt final a la seva carrera de sincronitzada

Ariadna Arisó deixa la natació sincronitzada. La berguedana anunciava fa un mes que, després de nou anys de dedicació, la seva etapa al món de la sincronitzada havia finalitzat, però no la seva carrera esportiva: Arisó farà el salt al món de la triatló, on espera poder accedir també al màxim nivell.

“Sento que ja he complert els meus objectius amb la sincro” confessava Ariadna Arisó a Entre Rivals especificant que “estava decidida des de principis d’anys tot i que no ho vaig fer públic fins fa un mes”. La decisió de la berguedana va acompanyada d’un segon anunci, i és que ha decidit fer el salt al món de la triatló. “Estic motivada i tinc moltes ganes d’enfrontar aquest repte”, diu la de Berga que també explica que “sempre m’ha agradat molt tant nedar, com córrer com la bicicleta”.

L’altre motiu que ha empès Arisó són els seus estudis: “el canvi de disciplina m’ajudarà a compaginar l’esport amb la carrera d’INEF que aquest any començaré a Montjuïc”. I és que la berguedana ja ha trobat un equip per a preparar-se, el Fasttriatlon, ubicat també a Montjuïc. “No serà com començar de 0 totalment però és veritat que hauré de treballar molt per arribar a l’elit”, reconeix.

Consolidada com a promesa de la sincro

Amb els 19 anys acabats de fer, Ariadna Arisó deixa enrere unes darreres temporades esportives on ha participat a diverses competicions de nivell europeu i mundial com la Copa Mediterrània a Grècia el 2014, la Primorje Cup de Croàcia i el Mundial de Rússia el 2016, o l’Europeu de Sèrbia i el Mundial d’Hongria el passat 2017, formant part a la darrera prova de l’equip nacional absolut.  “Cada any té el seu punt positiu, però si m’he de quedar amb un moment entre tots ells, aquest seria la cinquena posició de rutina combo amb la selecció absoluta l’estiu passat a Budapest”.

Actualment, l’esportista s’està recuperant d’una complicada operació de maluc que l’ha mantingut fora de la competició la present temporada “em vaig operar al maig, però la rehabilitació serà llarga, d’uns sis mesos” recalca. “El meu objectiu a curt termini és recuperar-me bé” però afegeix que ja té pensaments a llarg termini.

Una publicación compartida por Ariadna Arisó (@ariadnaariso) el

Ariadna Arisó Sincronitzada

Comentaris