Motor

Judit Solà s’imposa a la categoria Hooligans a la quarta prova del Dirt Track de Campions 2018

Judit Solà s’imposa a la categoria Hooligans a la quarta prova del Dirt Track de Campions 2018
Raquel Piedra, Judit Solà i Anna Vilaredes

El Dirt Track de Campions 2018 arriba a l’equador després d’haver-se disputat la quarta de les set proves programades. Les mànigues de Castellnou de Seana van portar sorpreses als líders de la categoria Open i Quads, els berguedans Franc Serra i Josep Canudas, que van quedar fora del podi per primera vegada aquest any.

El gironellenc Franc Serra va anar de menys a més, millorant una primera vuitena posició a les mànigues classificatòries i finalitzant a la quarta plaça. El pilot de l’Honda ART va poder lluitar per les primeres posicions i va mostrar-se satisfet al finalitzar la cursa, amb bones sensacions davant dels canvis introduïts a la seva moto. Serra cedeix el triomf per primera vegada però no abandona el liderat de la classificació general a la categoria Open.

En la mateixa línia es va mostrar el casserrenc Josep Canudas, que va cometre un error a la sortida de la darrera màniga que el va relegar a la sisena posició. Canudas també manté el liderat a la classificació de Quads. Seguint en clau masculina berguedana, Gerard Moliné es va estrenar al campionat amb una cinquena posició Promo i la tercera dels Hooligans i Josep Piedra va ser el cinquè de la categoria FunRace.

Els millors resultats pel Berguedà van arribar de la mà de les noies, amb la victòria a la categoria Hooligan de Judit Solà, que també va ser la millor fèmina de la nit. El podi femení el van completar Raquel Piedra, que també va ser la quarta Hooligan i Anna Vilaredes, sisena Hooligan.

El cap de setmana vinent es disputarà la cinquena cursa del Dirt Track de Campions 2018, que serà a Salomó (Tarragonès), per la qual ja hi ha prop d’una cinquantena de pilots inscrits.

Anna Vilaredes Dirt Track dels Campions Franc Serra Gerard Moliné Josep Canudas Josep Piedra Judit Solà Raquel Piedra

Comentaris