Natació

Nova passa endavant d’Àneu Ferrer, ara al Campionat Espanyol

Nova passa endavant d’Àneu Ferrer, ara al Campionat Espanyol
Àneu Ferrer i el seu entrenador, Genís Rico. CEDIDA

Àneu Ferrer tanca un cap de setmana molt positiu a Madrid. La berguedana ha participat als Campionats Infantils de Natació d’Espanya assolint el seu objectiu principal: accedir a la final de les quatre proves on participava.

La de Berga, que actualment entrena al CN Minorisa de Manresa, va finalitzar en la cinquena posició dels 200m papallona (2:25.81) i també dels 100m esquena (1:06.22). També va aconseguir el sisè millor temps dels 200m esquena (2:22.89) i la setena posició dels 100m papallona (1:05.44), aconseguint uns temps molts propers a les seves marques personals establertes als darrers Campionats de Catalunya.

Els campionats estatals són d’alt rendiment, molta competència i exigeixen uns temps mínims per accedir-hi. Enguany, prop de 800 nedadors d’arreu del territori van ser seleccionats. Ferrer va poder compartir l’experiència amb el seu company de club, el navassenc Jan Iwan, i l’entrenador d’ambdós, Genís Rico.

Àneu Ferrer campionat espanya CN Minorisa

Comentaris