Descens

Roger Mateos vola a Súria i aconsegueix el primer podi de la temporada

Roger Mateos vola a Súria i aconsegueix el primer podi de la temporada
Podi de la Súria to Death. Cedida

La sisena entrega de la Copa Catalana de Descens d’aquest any ha deixat un gran resultat per Roger Mateos. Després de fregar el podi a Llívia, el berguedà s’hi ha colat per la porta gran, aconseguint la tercera posició – els podis els conformen els cinc primers classificats-.

La Súria to Death, organitzada pel DH to Death, s’estrenava al calendari de la Copa Catalana com a penúltim escenari de la temporada 2018. 90 bikers van participar en la prova, que constava d’un traçat d’1,9km amb molta pols, estret i un final de molts salts que allargaven l’emoció fins al darrer segon.

El de Berga ja va protagonitzar una bona sessió durant les classificatòries de dissabte, que va cloure a la 4a posició marcant un bon ritme però sense mostrar totes les cartes. Ja el diumenge, Mateos va acabar de perfilar les línies, plantant-se a la darrera baixada conscient de les seves opcions i, tot i que va cometre una petita errada, no li va prendre la tercera posició d’Elit i General. El berguedà va marcar un temps de 3:29.74, per darrere d’Edgar Carballo i Isaac Perich.

Roger Mateos, 5è classificat entre els Elit, afronta motivat i amb confiança la propera cita del calendari. Serà el 2 de setembre a Vallnord i tancarà la Copa Catalana de Descens 2018.

copa catalana de DH Descens Roger Mateos

Comentaris