Motor

Gerard Riu se’n va amb les mans buides de MotorLand

Gerard Riu se’n va amb les mans buides de MotorLand

El pilot de Casserres Gerard Riu (LaGlisse Academy) no ha pogut sumar punts al circuit de MotorLand, a l’Aragó, en la cinquena cita del mundial júnior de Moto3. Riu estava fent una bona cursa i s’havia col·locat en zona de punts, però una topada amb un altre pilot a la sisena volta va obligar al de Casserres a abandonar.

Riu va haver de fer les maletes amb un fort cop a les costelles i al braç, i una abrasió a l’espatlla. Acabada la cursa, el casserrenc va lamentar la retirada: “Em sentia bé amb el ritme que portava i durant tot el cap de setmana m’estava trobant molt còmode rodant amb molta calor”. En aquesta línia, Riu va assegurar que tenia ritme per haver arribat al grup capdavanter, ja que l’equip s’havia mostrat molt competitiu tot el cap de setmana.

A nivell d’equip, no ha estat un bon cap de setmana per a LaGlisse Academy. A banda de la retirada de Riu, Meikon Kawakami i Riccardo Rossi –els altres dos pilots de la formació- han dit adéu a la prova a la primera volta. El brasiler ha rebut un toc d’un altre pilot a la primera curva, mentre que Rossi ha hagut d’esquivar la caiguda d’un pilot en els primers compassos i ha acabat caient, set curves més endavant. Tant l’un com l’altre havien fet uns entrenaments magnífics que els havien col·locat en les primeres posicions.

La següent cita és a Xerès (29 i 30 de setembre), en un dels circuïts preferits de Gerard Riu: “Serà llarga l’espera, però és una cursa que m’agrada i intentarem fer-ho bé”.

Gerard Riu LaGlisse Academy Moto3 Motociclisme mundial júnior de Moto3

Comentaris