Muntanya

Ot Ferrer i Clàudia Sabata guanyen la Tuca Trail, la prova curta de la Vielha-Molières

Ot Ferrer i Clàudia Sabata guanyen la Tuca Trail, la prova curta de la Vielha-Molières

Dues victòries per al Berguedà durant el cap de setmana de Vielha-Molières, a la Vall d’Aran. Ot Ferrer, en nois, i Clàudia Sabata, en noies, s’han endut la prova curta, la Tuca Trail, d’11 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu. A banda, el berguedà Ramon Caballé va fer la marató, la Vielha-Molières, i va creuar la línia d’arribada en un excel·lent 42è lloc, amb un temps de 8 hores, 34 minuts i 24 segons. També en clau berguedana, l’avianesa Maria Beringues va prendre la sortida de la Montpius Skyrace, la mitja marató del cap de setmana a la Vall d’Aran, i va finalitzar 8a.

Pel que fa a la Tuca Trail, Ferrer va ser el primer en creuar la meta, amb un temps de 57 minuts i 12 segons, mentre que Sabata es va imposar a la resta de noies amb una marca d’1 hora, 6 minuts i 18 segons. La berguedana, a més, va entrar en el TOP-5 absolut i només va ser superada per Romeo Boisivon (2n), Aniol Borrell (3r) i Julen Goenaga (4t). Anna Artal i Marta Montesinos van completar el podi femení de la Tuca.

A la marató, Miguel Caballero i Marta Riba van ser els guanyadors; mentre que a la mitja, els més ràpids van ser Oriol Cardona i Aïda Pérez.

Totes les classificacions de la Vielha-Molières 2018, AQUÍ.

clàudia sabata Maria Beringues Ot Ferrer ramon caballe Tuca Trail Vielha-Molieres

Comentaris