Futbol

El berguedà Martí Vilà fitxa pel filial del Reus Deportiu i jugarà a Tercera Divisió

El berguedà Martí Vilà fitxa pel filial del Reus Deportiu i jugarà a Tercera Divisió

Martí Vilà ja té equip. El futbolista berguedà ha signat aquesta setmana pel filial del Reus Deportiu, el CF Reus B Cambrils. Vilà, que canvia d’aires després de 9 temporades en les categories inferiors del Futbol Club Barcelona i inicis al CE Berga, deixa La Masia per la porta gran: amb la darrera edició de la Copa d’Europa juvenil, la UEFA Youth League, al sarró. Tant el Reus Deportiu com el propi jugador han fet oficial l’acord aquest dijous.

Martí Vilà va néixer a Berga l’any 1999. És un jugador veloç i polivalent que pot actuar tant de lateral esquerre com d’interior. A banda de ser hàbil tècnicament, Vilà posseeix un bon joc ofensiu i molt de criteri a l’hora de fer progressions des de la banda. Amb el conjunt reusenc, el berguedà fa el salt al futbol sènior i competirà, d’entrada, al filial que milita a Tercera Divisió, a les ordres d’Albert Company.

El jugador berguedà va anunciar que deixava el Barça fa unes setmanes, a través de les xarxes socials. En un comunicat va explicar que havia estat “un honor i un privilegi” defensar els colors del Barça durant gairebé una dècada. A més, va agrair a amics, família, companys i entrenadors tot el suport rebut durant els darrers 9 anys i va assegurar que tanca una etapa però n’emprèn una de nova “amb moltes ganes i il·lusió”.

Fa dues setmanes, Vilà va rebre el premi a la millor promesa comarcal a la Nit de l’Esport Berguedà, organitzada per Entre Rivals en col·laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de la Pobla de Lillet.

FC Barcelona martí vilà Reus B

Comentaris