Natació

Repòquer de medalles per a la berguedana Àneu Ferrer als campionats de Catalunya de natació

Repòquer de medalles per a la berguedana Àneu Ferrer als campionats de Catalunya de natació
CN MINORISA

Competia en sis modalitats individuals i va pujar al podi de cinc d’elles. Àneu Ferrer es va proclamar aquest divendres doble campiona de Catalunya de natació en penjar-se l’or en els 50 i els 100 metres papallona. La nedadora berguedana també es va endur la plata en els 100 metres esquena i els 200 metres papallona, i el bronze en els 200 metres esquena. En la sisena de les categories on competia -els 50 metres esquena- va ser cinquena.

Ferrer va participar als campionats a les piscines Sant Jordi de Barcelona amb el seu club, el Club Natació Minorisa, de Manresa. A banda de les cinc medalles, la berguedana va fer la segona millor marca europea en els 100 metres esquena amb un temps de 1 minut, 5 segons i 73 centèsimes, a només dues mil·lèsimes de la millor marca del continent.

Ferrer també va aconseguir marca personal en totes les proves en què va participar amb uns temps molt bons que li permetran participar en els campionats d’Espanya dels propers anys, així com també en algun trofeu absolut. De moment, però, prepara els propers campionats d’Espanya de natació infantil, que se celebren a Madrid a finals de juliol. L’objectiu és clar: passar a les finals de les quatre proves en què participarà.

Quim Gonzalvo frega la final del 100 metres lliures

El Club Natació Minorisa va participar als campionats de Catalunya de natació infantil amb una desena de petits nedadors i nedadores. A banda d’Àneu Ferrer -la gran triomfadora del cap de setmana-, Victòria Didyk , Aroa Serracanta, Alba Martínez, Érik Ribes, Carles Martínez, Miquel Rosich, Gabriel Jan Iwan, Adrià Herrador, Edgar Rosado i l’altre representant berguedà del club: Quim Gonzalvo.

Gonzalvo va participar en els 200 metres estils, els 50m esquena, els 100m lliures, els 100m esquena, els 200m lliures i els 50m papallona, a banda de formar part dels equips del CN Minorisa que van competir en les proves de relleus. En l’apartat individual, el berguedà va fer una bona actuació: va fer la millor marca personal en els 200 estils, els 50 esquena, els 100 lliures i els 50 papallona i va fregar la final dels 100 metres lliures.

Àneu Ferrer Campionats de Catalunya de natació CN Minorisa Natació Quim Gonzalvo

Comentaris