Motor

Lluís Mas i Manel Fernández sumen un nou podi al ral·li d’Osona i avancen cap a una temporada per emmarcar

Lluís Mas i Manel Fernández sumen un nou podi al ral·li d’Osona i avancen cap a una temporada per emmarcar
IGOR DIEZ

Nou podi per a la parella de ral·lis més famosa del Berguedà. Lluís Mas i Manel Fernàndez han celebrat amb una tercera posició el cinquantè aniversari del ral·li d’Osona. Al volant de l’incombustible BMW M3 E30, Mas i Fernández van haver de competir contra pilots de la talla de l’excampió del món júnior Dani Solà o els potents Lancia que competien com a marca oficial al mundial.

“Sabíem des de bon principi que la lluita per les posicions d’honor seria molt complicada“, assegura la parella en un comunicat. Sigui com sigui, els berguedans van sortir a totes i van portar un bon ritme des de l’inici, rebaixant els temps de les edicions passades i cometent molt poques errades. Amb un pilotatge molt regular, Mas-Fernández van aguantar les embranzides dels rivals i van acabar pujant al tercer esglaó. Un altre bon resultat en una temporada extraordinària.

De moment, la parella del Berguedà ha pujat al podi en totes les curses que s’han disputat aquest any. “Si seguim amb aquest ritme, aconseguirem un bon resultat a la general final“. N’estan convençuts.

 

Lluís Mas Manel Fernández Osona Ral·li

Comentaris