Horseball

El berguedà Nil Seall fa podi amb El Serrat de Moià al campionat d’Espanya de Horseball

El berguedà Nil Seall fa podi amb El Serrat de Moià al campionat d’Espanya de Horseball
Nil Seall, amb el premi com a màxim golejador del campionat d'Espanya. REAL FEDERACIÓN DE HÍPICA ESPAÑOLA

Tercera posició al campionat d’Espanya de Horseball pel Serrat de Moià del berguedà Nil Seall. El jove d’Avià, que és entrenador-jugador de l’equip, també s’ha endut el premi al màxim golejador del campionat després de fer 11 gols en tres dies de competició a Banyoles. El Serrat de Moià era un dels favorits per endur-se el títol i, de fet, va quedar-se a ben poc de passar a la final, però no va poder ser i l’equip de Seall es va haver de conformar amb el tercer esglaó del podi.

El Serrat va passar de manera incontestable el primer dia d’eliminatòries, el dia 29. Les dues victòries contra Sharks Esparta (3-9) i Alforges (3-2) mantenien vives les esperances d’El Serrat d’arribar a la final i els donaven el bitllet per les semifinals de l’endemà. El rival que es van trobar va ser l’Hípica Malla, amb qui van protagonitzar un duel vibrant que es va acabar decantant pels osonencs (5-4).

La derrota va privar El Serrat de lluitar pel primer lloc del campionat. Malgrat tot, l’equip de Moià va disputar les eliminatòries pel 3r, 4t i 5è lloc i les va guanyar. Dues noves victòries contra l’Alforges (3-5) i Green Bay (5-2) van permetre al conjunt de Nil Seall ocupar el tercer esglaó del podi. Per la seva banda, el Malla -el botxí dels de Moià- es va endur el campionat, després d’imposar-se al Cardedeu en una final molt emocionant (6-7).

El Serrat de Moià horseball Nil Seall

Comentaris