Motor

Franc Serra, 3 de 3 al Dirt Track de Campions

Franc Serra, 3 de 3 al Dirt Track de Campions
Podi Open de la tercera carrera del Dirt Track de Campions a Vilada. MERITXELL PEY

Dissabte passat a la nit, uns 500 espectadors no es van voler perdre la tercera prova del campionat Dirt Track de Campions al camp de futbol de Vilada.

Més de 50 inscrits repartits en 9 categories i subcategories, van derrapar pel terreny complicat del camp de futbol. Ara bé, això no va ser excusa per cap corredor ja que van oferir un gran espectacle.

En la categoria Open, el pilot de Gironella Franc Serra, es va endur la victòria en una final molt emocionant lluitant contra els seus companys d’equip (Honda ART), Guillermo Cano i Adrián Garín, que finalment van quedar segon i tercer respectivament.

En les subcategories Màster, la victòria va ser pel lleidatà Lluís Massana i en Promo, Ruben Estévez va guanyar. En aquesta mateixa categoria, el pilot berguedà Gerard Moliné, va finalitzar en tercera posició.

WhatsApp Image 2018-07-03 at 09.02.20 (1)Podi Promo.

En la categoria de Quads, el pilot de Casserres Josep Canudas, arribava líder a Vilada i era el gran rival a batre. Ara bé, en aquesta carrera, va participar l’actual campió de Catalunya de Quads, Dani Vilà, que no li va posar gens fàcil a Canudas. Finalment, Vilà es va endur la victòria per davant de Canudas. Miguel Àngel Moreno va pujar a l’últim graó del podi després d’una dura lluita amb el pilot de Guardiola del Berguedà, Gerard Casanova, que va acabar quart.

WhatsApp Image 2018-07-03 at 09.02.20Podi Quads.

I finalment en la categoria FUNRACE va tornar a participar la pilot novell, Judit Solà, que va finalitzar en la sisena posició en la que va ser la seva segona carrera de dirt-track.

La pròxima carrera del Dirt Track de Campions serà el pròxim dissabte 28 de juliol a Castellnou de Seana.

Dirt Track Dirt Track dels Campions Franc Serra Gerard Casanova Honda ART Josep Canudas Vilada

Comentaris