Atletisme

El berguedà Xavi Tomasa s’endú el 40è Cròs del Lluçanès

El berguedà Xavi Tomasa s’endú el 40è Cròs del Lluçanès

Un altre diumenge amb sabor a victòria. Xavi Tomasa s’ha endut aquest cap de setmana una nova cursa atlètica. Aquesta vegada ha estat un clàssic de Sant Joan: el Cròs del Lluçanes, de Prats. Tomasa ha aconseguit una victòria incontestable en una prova que ha celebrat el 40è aniversari aquest juny i que va comptar amb més de 60 participants.

L’atleta berguedà ja va pujar a l’esglaó més alt del podi de Prats de Lluçanès el matí de Sant Joan del 2017. Segons ha explicat a les xarxes socials, es tracta d’una “cursa de 6 quilòmetres mixta i amb una mica de desnivell”. En categoria femenina, la guanyadora del Cròs del Lluçanès va ser Aina Picas i el primer local, Ernest Palau.

Tomasa, a més, ha recordat que s’està prenent aquest final de juny per fer quilòmetres en bicicleta, més que corrent. “Acabo la setmana amb només 26 quilòmetres d’atletisme i sumant quilòmetres en bicicleta que és el que em vaig proposar. Seguiré així una setmana més i després, poc a poc, tornaré a preparar un objectiu més concret“.

La temporada brillant del berguedà, que ha aconseguit nombroses victòries arreu del territori, li ha permès ser un dels finalistes al premi a millor esportista de l’any al Berguedà. Aquest divendres que ve Tomasa serà a la Pobla de Lillet a la gala de la Nit de l’Esport on s’anunciarà qui s’endú el guardó. A banda d’ell, Robert Perarnau, Toni Baños, Cristofer Bosque i Pau Llorens opten al premi.

https://twitter.com/isaacperaire/status/1010812310053584896

Cròs del Lluçanès Prats de Lluçanès Xavi Tomasa

Comentaris