Motor

Gerard Casanova i Killian Díaz, segons a Castellolí

Gerard Casanova pilotant el passat diumenge a Castellolí. JAUME SOLER

La Copa Catalana de Quadresistència va celebrar el passat diumenge 17 de juny la segona cursa de la temporada al circuit Parcmotor Castellolí.

Més de quaranta pilots dividits en equips de dos van participar a la cursa organitzada pel Moto Club Rav Motor. El recorregut, d’aproximadament 1:30 min. per volta, va agradar molt als pilots de les categories Q1 i Q2 que van partir una carrera marcada per la intensa calor.

En aquesta ocasió Casanova no va contar amb Josep Canudas com a parella d’equip, sinó que va córrer amb Killian Díaz.

El pilot de Guardiola de Berguedà va pilotar el seu quad menys estona del que li hagués agradat, ja que va trencar el col·lector del tub d’escapament pel que va haver de parar i acabar la carrera el seu company d’equip. Tot i això, van finalitzar en una més que meritòria segona posició de la categoria Q1.

La tercera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà el pròxim 16 de setembre a Ravós del Terri.

Abans però, Gerard Casanova s’està preparant la carrera internacional, Baja Aragón que es disputa el proper juliol a Terol.