Atletisme

Creu Roja torna a impulsar una tarda d’esport i lleure a Gironella per finançar projectes solidaris

Creu Roja torna a impulsar una tarda d’esport i lleure a Gironella per finançar projectes solidaris
Repte solidari del 2017. CREU ROJA BERGUEDA (www.numerosolidari.com)

Creu Roja Berguedà es torna a marcar el repte de cada estiu: una tarda d’esport i lleure per recaptar diners que financiïn iniciatives solidàries al Berguedà. Aquest any serà divendres 6 de juliol a Gironella i repetirà el format d’edicions anteriors: una cursa atlètica o caminada nocturna de 8 quilòmetres, una prova d’orientació i un seguit de curses infantils pel casc antic de Gironella.

A banda, Creu Roja manté la col·laboració dels Joves Atletes de Berga (JAB) i el COB (Club Orientació Berguedà), i n’hi suma una de nova: el Centre Alpí Gironella (CAG). El JAB s’encarregarà de les inscripcions a la cursa atlètica i l’organització de les proves infantils; el COB es dedicarà a la cursa d’orientació; i el CAG portarà a terme el marcatge del recorregut de la cursa i la caminada de 8 quilòmetres. Tot plegat acabarà al vespre, amb un sopar popular a la plaça de la Vila de Gironella -epicentre del repte solidari-, amb concert dels Tocdeflok.

repte-solidari-2018

Els horaris

19.00h Curses infantils a la plaça de la Vila de Gironella. La inscripció val 6 euros i cada nen o nena podrà participar en dues proves a escollir: cursa+caminada / cursa+orientació / orientació+caminada. També hi entra una butlleta pel Sorteig de l’Or i el sopar popular posterior.

19.45h Cursa d’orientació. La inscripció val 10 euros i dona dret a una butlleta pel Sorteig de l’Or i a participar en el sopar popular.

21.00h Cursa atlètica o caminada nocturna. Els participants podran triar si corren o caminen. Les inscripcions valen 10 euros i també donen dret a una butlleta pel sorteig solidari i tiquet pel sopar.

Inscripcions anticipades

Les inscripcions s’han de fer anticipadament al web del repte solidari, o bé presencialment a les botigues Costa Esports (Berga i Gironella), Intersport Serra Martí (Berga), Ríos Running (Berga), Tàndem Esports (Berga) i Centre Gimnàstic del Berguedà (Puig-reig). Els dorsals es lliuraran a la plaça de la Vila el mateix dia 6 a partir de les 18.00h (6 de la tarda).

Per què és solidari?

El repte solidari de Creu Roja Berguedà arriba a la seva sisena edició, consolidat com una cita única al calendari d’estiu de la comarca. La singularitat de l’esdeveniment és que uneix la participació popular i la competició per crear una activitat que compta anualment amb més de 200 persones.

A més, l’activitat és absolutament solidària, ja que permet impulsar al Berguedà la venda de butlletes del Sorteig de l’Or, una de les principals fonts de finançament de la Creu Roja. Els beneficis que s’obtinguin de la cursa es destinaran a finalitats socials per a la comarca i se sumaran als diners que es facin amb la venda de números del Sorteig de l’Or. Aquestes butlletes es podran comprar in situ, a la plaça de la Vila de Gironella, el dia del repte.

El Sorteig de l’Or es farà el proper 19 de juliol i repartirà nombrosos regals, entre els quals hi ha un primer premi dotat amb 3 milions d’euros.

35270240_1110623469094825_1394228439631790080_o

CAG cob Creu Roja Berguedà JAB repte solidari

Comentaris