Motor

Podi per a Marc Mujal a l’Enduro de Cerdanya

Podi per a Marc Mujal a l’Enduro de Cerdanya
Marc Mujal a l'Enduro de Fontanals de Cerdanya. JAUME SOLER

Aquest passat diumenge es va celebrar la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro a Fontanals de Cerdanya. La prova va tenir un gran èxit de participació amb gairebé 220 pilots desplaçats al Pirineu català.

Entre tots aquests destaquem la participació del pilot de Gironella, Marc Mujal que va tornar a participar a una prova del català d’enduro després de portar un any ressentit del trencament dels lligaments que es va fer tot just l’estiu passat i que va tornar a patir a la Bassella Race d’enguany.

Així doncs, el pilot del MC Baix Berguedà i Backflip Vallès va córrer diumenge sobre un terreny moll que va afegir dificultat a un enduro força exigent.

Tot i això, Mujal va pujar al tercer graó del podi en la categoría Sènior B 4 Temps, per darrera de Jaume Abella i Sergi Casademont. En aquesta mateixa categoria també hi participava el pilot de Casserres, Guillem Calveras però es va haver de retirar.

La pròxima cita del Campionat de Catalunya d’Enduro se celebrarà el 23 de setembre a Valls de Torruella. 

Campionat de Catalunya d'Enduro Enduro Fontanals de Cerdanya Marc Mujal MC Baix Berguedà

Comentaris