Casserres CF, Casserres Femení, Casserres Masculí

La Festa de l’Esport de Casserres ratifica per tercer any el bon teixit esportiu de la població

La Festa de l’Esport de Casserres ratifica per tercer any el bon teixit esportiu de la població
Part dels guardonats a la Nit de l'Esportista. LÍDIA LÓPEZ

Casserres viu per tercer any consecutiu un cap de setmana dedicat a l’activitat física gràcies a la Festa de l’Esport organitzada des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament i diverses entitats locals. El plat fort de la celebració va ser novament la Nit de l’Esportista, conduïda pel periodista Isaac Vilalta, i que va aplegar unes 250 persones per lloar les figures més destacades en el món de l’esport al poble.

La vetllada de la Nit de l’Esportista va arrencar amb el retrobament de dos equips històrics de la població, la generació del 1973-78 del Casserres CF i les jugadores del primer Casserres Femení CFS regular, d’entre els anys 2000 i 2005. Seguidament, es va fer reconeixement a l’esquiadora Eva Puig, el biker Marc Vilardell, el corredor de curses d’orientació Pau Llorens i el club de clàssics del motor Històrics. Després del sopar, va arribar el torn dels clubs amb temporada regular, on es va distingir la implicació a escala personal d’alguns dels seus membres.

Concretament, van rebre distincions Manoli Jiménez, Carmen Naranjo, Juani Naranjo, Margarida Boixader, Josep Freixas, Tomás Lorenzo i Josep Lizana del Club Amics Petanca de Casserres; Francesc Marmi, Jana Sitjes i Carlos Giralt del Club Tennis Casserres; Josep Antoni Pablo, Ernest Bau i Joan Salas del Casserres CF; i Miquel Serra, Jordi Canudas, Josep Serralta, Cris Rial, Eloi Carmona i Jordi Sebastian del FS Casserres. També es va reconèixer a l’AMPA de l’Escola Princesa Làscaris i la Penya que s’arrenca, el grup d’animació del pavelló i el camp municipals.

La Festa de l’Esport va cloure l’endemà amb una jornada d’activitats ludicoesportives al pavelló, amb jocs pels més petits i mini tornejos de bàdminton i futbol 3×3. La celebració també va cedir espai a la solidaritat, ja que els beneficis obtinguts pel servei de bar durant la nit de divendres seran donats a la Fundació Khanimambo, una ONG de Moçambic, deixant encara un millor gust de boca a tres anys d’una celebració que ja ha esdevingut un imprescindible en l’agenda casserrenca.

Nit Esport Cass 2018 PanoràmicaFoto final de la Nit de l’Esportista 2018. IGLESIAS FOTOGRAFIA

Casserres

Comentaris