Muntanya

El Club Esquí Berguedà enceta aquest estiu les Estades Esportives de Muntanya

El Club Esquí Berguedà enceta aquest estiu les Estades Esportives de Muntanya
Activitat del CEB Nòrdic d'aquest 2018. CLUB ESQUÍ BERGUEDÀ

El Club Esquí Berguedà impulsa aquest estiu les primeres Estades Esportives de Muntanya, una activitat adreçada a nens i joves d’entre 5 i 15 anys que consistirà en la realització i formació en diferents esports. Les estades tractaran disciplines com l’excursionisme, l’escalada, l’orientació, el món de la BTT, el vòlei, les gimcanes de muntanya, l’eternal running, l’slackline i la natació.

Un dels punts forts del projecte és la col·laboració de persones reconegudes en les diferents disciplines. Hi participarà Miquel Batriu, tècnic en Muntanya Mitjana i professor Escola Catalana Alta Muntanya; Anna Trepat, infermera i tècnica transport sanitari; Jordi Capdevila, bomber de rescat de muntanya GRAE i cap secció Espeleologia del CEB; Xavier Batriu, tècnic en Alta Muntanya i formador Escola Catalana Alta Muntanya; Adrià Escric, tècnic en Muntanya Mitjana; Llucià Hernàndez, tècnic en Escalada; Àlex Hernàndez, esportista d’elit en escalada; Arnau Garreta, docent i tècnic en Muntanya mitjana; David Guitart, coordinador infermeria servei emergències mèdiques Berga; Adrià Xueca, tècnic en Alta Muntanya – coordinador FEEC; Joan Freixa, INEF i tècnic secció Esquí nòrdic; David Tarrés, tècnic orientació i membre del Club Orientació Berguedà; i Jordi Pla, entrenador secció de Vòlei CEB.

La formació en muntanya és una de les línies de treball del CEB. El president del club, Miquel Batriu, assegura que van tenir clar des d’un primer moment que “era important comptar amb persones de la comarca que són reconegudes en diferents àmbits de muntanya”. L’objectiu, segons Batriu, és “que els nens gaudeixin de la muntanya, però amb seguretat i respecte“. En aquest sentit, els col·laboradors compten amb “molta formació, experiència i ganes de transmetre coneixements i motivació als més joves”.

Les Estades Esportives estaran coordinades per Jacint Tubau, tècnic INEF amb llarga trajectòria, i comptaran amb el monitoratge de Guillem Arnedo, Sergi Arnedo i Edgar Bajona. El proper 21 de juny, a les 8 del vespre al local del Club Esquí Berguedà, es durà a terme una xerrada adreçada a pares i mares que vulguin informar-se. A banda de la xerrada informativa, les persones interessades poden trobar tota la informació sobre les estades al web del club.

Club Esquí Berguedà Estades Esportives de Muntanya

Comentaris